Når du tenker på å velge en transparente LED-skjerm, lurer du antageligvis på om dette produktet er ment for Deg. Derfor er det verdt å vite fordelene av å velge transparente LED-skjermer.
De kan inneholde:


Høy gjennomsiktighet av transparente LED-skjermer med en avstand på maks 5 meter med den høyeste oppløsningen, og kan få et helt klart bilde, og i tillegg se et form for spill av farger og former;

Lett vekt sammenlignet med de tradisjonelle LCD-skjermer eller TV-apparater, kan transparente LED-skjermer veie opptil halvparten så mye.

• Høy effektivitet for denne typen skjermer – Transparente LED-skjermer er i stand til å fungere uten avbrudd, til og med 24 timer i døgnet, og vise valgt videoinnhold. Takket være dette, er det ingen frykt for at bildet som vises på skjermen vil falme ut på et eller annet tidspunkt grunnet den svakere ytelsen til skjermen.

• Lang bæreevne – En transparent LED-skjerm kan fungere opp til 100 000 timer uten å måtte byttes eller repareres, noe som tilsvarer omtrent 11,5 års jevnlig bruk av skjermen. Takket være dette, lønner en slik investering seg, da den er brukbar over så lang tid.

Innovativt og skreddersydd utseende – Praktisk talt alle modeller av en transparent LED-skjerm kan passe inn i ethvert rom. Uansett om den er plassert på stasjonen, banken eller kontoret – vil den utføre sin rolle overalt og presentere den perfekte gjengivelsen av innholdet i lang tid.


• Du sparer energi – Teknologien som brukes i LED-skjermene gjør at kostnadene forbundet med å gi den nødvendige energien til å betjene skjermen, reduseres betydelig.

Service liv – Transparente LED-skjermer er også preget av lav forverring. Du betaler bare for investeringen en gang og nyter den høye kvaliteten i mange år.

Hva bestemmer effektiviteten til gjennomsiktige LED-skjermer?
Det er flere faktorer som bestemmer den høye interessen og effektiviteten til transparente LED-skjermer. Først og fremst den nevnte universaliteten ved bruk av denne typen skjermer. Du kan bruke dem til å markedsføre produkter, tjenester eller aktiviteter generelt mange steder hvor hundrevis av mennesker går forbi hver dag. Dessuten lar transparente LED-skjermer deg vise videoinnhold av høy kvalitet som tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Takket være muligheten for å kombinere farger og former på en hvilken som helst valgt måte, kan du tiltrekke deg oppmerksomheten til en stor gruppe mennesker og fritt modellere innholdet på skjermen.

Hva er transparente LED-skjermer?
Transparente LED-skjermer er moderne modeller av skjermer som har blitt kjent takket være muligheten for å presentere videoinnhold, som vises i sanntid på skjermen, og som samtidig harmonerer med objektet som ligger midt på skjermen eller bak glasset. Gjennomsiktigheten til bildet avhenger av skjermtypen. Dette lar deg lage veldig interessante og kreative effekter.

Innovativt og universelt
Transparente LED-skjermer brukes på alle offentlige steder – i butikkvinduer, banker, kontorer, utdanningsinstitusjoner, bilforhandlere, sykehus og stasjoner. Det kan med sikkerhet sies at transparente LED-skjermer er universelle, og blir mer og mer populære.

Ny kvalitet på annonsevisning
Når du driver din egen butikk, bedrift eller ønsker å ha en høykvalitets skjerm hjemme, lurer du ofte på hvilken skjerm du skal velge – LCD eller LED? En av de beste løsningene kan være en transparent LED-skjerm. Denne slanke, lette og samtidig meget innovative skjermen vil gjøre at videoinnholdet som presenteres på den tiltrekker seg oppmerksomheten til alle som ser på den. Derfor er det verdt å vite hva de er, hva de er preget av og hva som er fordelene med gjennomsiktige LED-skjermer.